Thursday, July 30, 2009

-Hobi-

haha...ini sebenarnya posting terdesak....

baru aku sedar post bulan julai nih takde...

walau pun tak ramai yg bace blog aku...at least satu bulan satu post la....tu target aku skang...
hahaha...

ni la model gundam aku yg baru siap sebulan lepas...lepas dapat rehat dari internship...

di beri oleh yg teristimewa tahun lepas...

ni baru siap...hahahaha


haha...gua tak leh nk wat CLS mcm En. Elan.....hee.~

post akan datang akan kuar gambar trip saye ke Pulau Ketam...
skang gambar2 tu sedang di proses...

oh ye...mgkn juga sdikit tribute kepada rakan ku yg akn terbang...tp..msh dalam perancangan mgkn tak kuar post tribute tersebut...haha

setakat ini sahaja.....oh ye...mgkn nxt week ade dekat umah sewa ku...
yeAy!!! Sahabat-sahabit...jumpe kamu nnt...
En. Ayap....harap dapat rematch satu game sebelum ko masuk blaja balik...hahaha

daa~~

4 comments:

Cicadasx said...

Hehe gud gud
Aku pun risau gak ni
Bulan Julai punye ko xde
Dah cam Comic House dah
Kua lambat je tau
xp

Nk lwn aku b4 pegi ke?
Xnk la last moment kte bedue nnt sedih bg ko lak haha
:p

_72lefty~ said...

hahaha..mangkai...bau-baua perli..
kahkahkah..

haha....takde beran ke???
tak kesah sedih...nnt ko susah nk menang ngan aku lagi...da takde pluang..hee~

dilla.rose said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
nk post tributeeeee!
zu!
c u amek jubah nnt!!!!

oh aku gelak gile22222 tgk rambut ko.
=))

_72lefty~ said...

haha...pehal ko nk gelak??